Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.com

Интелектуална собственост

Регистрация на търговска марка. 

Eкипът на кантора "Костов и партньори" осъществява консултации във връзка със заявяване на търговски марки в Патентното ведомство на Република България в гр. София, както и на европейска търговска марка(EUТМ) и международна търговска марка. "Костов и партньори" предлага и процесуална защита по спорове, касаещи търговски марки, осъшествявана също така от адвокат Атанас Костов, които притежава дългогодишен опит в съда при колизия на интереси в марковото право, както и в производствата по опозиция, заличаване и отмяна на търговски марки, развиващи се като първа инстанция  в Патентно ведомство. 

 

Регистрация ня прамишлен дизайн. 

Кантора "Костов и партньори" осъществява дейността по заявяване на национален промишлен дизайн в Патентното ведомство на Република България в гр. София, както и на европейски и международен промишлен дизайн. Какво представляват промишлените дизайни и какви правни възможности предоставят те? Правото върху промишлен дизайн се придобива чрез регистрацията му в Патентното ведомство в гр.София, в EUIPO, Аликанте или в WIPO, Женева. Срокът на действие на регистрацията на промишлен дизайн е 10 години от датата на подаване на заявката. Правото на заявяване принадлежи на автора или на неговия правоприемник. 

 

Защита на авторско право.

Адвокатите на кантора "Костов и партньори" Ви предлагат опцията да защитят професионално Вашите авторски права. Услугите, които Kantorite.bg презентира в контекста на защита на авторските права са обособени в няколко етапа: процесуална защита на автора в съда от адвокат, при нарушено авторско право, както по накацателни, така и по гражданскоправни спорове в тази насока; медиация по авторскоправни спорове; регистрация на артистични групи и артистични псевдоними; подготовка на документи по за регистрация по закона за административното регулиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право. Каntorite.bg разполага със съответните опитни адвокати по авторско право, които да осъществят процесуална защита на всеки автор. Тази професионална правна помощ се изразява не само в представителство в производствата пред съда и прокуратурата, но и в осъществяване на граничните мерки, както и на административно-наказателните мерки, предвидени в ЗАПСП.

 

Регистрация на домейни и защита на авторски права на интернет сайтове.

Екипът на кантора "Костов и партньори" Ви предлага цялостна консултация относно изграждане и защита на Вашия интернет бизнес. Ние ще Ви обясним как да си закупите правилния домейн и как да го защитите юридически спрямо недобросъвестни трети лица. Адвокатите на "Костов и партньори" ще Ви консултират и относно най-добрите начини за защита на Вашия интернет сайт, неговото съдържание, функционалност и съпътстващите ги авторски права. Ние в "Костов и партньори" ще Ви изготвим максимално професионално и нужните задължителни общи условия, които да защитят сайта Ви и да предоставят на потребителите ясни критерии за ползването на сайта, относно техните права и задължения.

 

Ако имате нужда от адвокат, специалист по интелектуална собственост в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на кантора "Костов и партньори" сега и тук:

Имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Телефон: 0888915215

 

 

 

 

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.com
© 2019 Kostovpartners.com. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns